Меню сайту

Наше опитування
Ваше ставлення до НУШ
Всього відповідей: 8

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог webplus.info

Головна » 2018 » Червень » 4 » ХІ ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА «ЮНІ ЗНАВЦІ БІБЛІЇ – 2018»
12:44
ХІ ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА «ЮНІ ЗНАВЦІ БІБЛІЇ – 2018»

                                           ХІ ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА «ЮНІ ЗНАВЦІ БІБЛІЇ – 2018»

     За підтримки Міністерства освіти і науки України, Громадської ради з питань співпраці з Церквами та релігійними організаціями при Міністерстві освіти і науки України, Українського Біблійного товариства, на базі науково-дослідницької лабораторії християнської етики, психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія» 27 квітня та 1 червня 2018 року відбулися заключні етапи XІ Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії-2018»«Християнство – духовний вибір українського народу» - до 1030-ї річниці хрещення Руси-України.

Учасники олімпіади, школярі й школярки 1-7 класів закладів загальної середньої освіти України, які приїхали до Острога, продемонструвати свої знання Святого Письма. Впродовж дня для учасників олімпіади та супроводжуючих осіб проведено екскурсію по Національному університету «Острозька академія», організовано цікаву та насичену програму.

       Серед конкурсних випробувань, які виконували учасники, були завдання різного рівня складності: виконати вдома дослідження Святого Письма; висловити свої розуміння щодо відомих біблійних віршів, запропонованих членами журі, та виконати письмовий тест на знання Біблії.

Скадовський  район представляли,як переможниці районного етапуЄва Серембицька, здобувачка освіти 7 класу Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Скадовської міської ради й Єлизавета Кость, школярка 3 класу Новомиколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів,.

Дівчатка виконували дослідженняСвятого Письма, готували презентації:Єва Серембицькана тему: «Блаженний той люд, що Богом у нього Господь, блаженний народ, що Він вибрав його на спадок Собі!», Єлизавета Кость виготовила ще й поробку до творчої роботи «Ной та Великий потоп». Старання конкурсантів отримали позитивні відгуки та нагороди.

Элизавета нагороджена Грамотою та цінними подарунками за оригінальний підхід до виконання творчої роботи та презентації. Поробка «Корабель» залишилася в музеї Острозької академії.

У Єви - блискуча перемога, І місце в Україні.

Нагороди вручав координатор олімпіади Жуковський В.М., доктор педагогічних наук, професор Національного університету «Острозька академія».

       Готували до біблійної олімпіади Єву, учитель християнської етики та мама Анастасія Геннадіївна Клочан; Єлизавету - учитель початкових класів Тамара Олександрівна Біла та мама Аліна Вікторівна.

Ми пишаємося тим, що наші здобувачі освіти зацікавлені вдосконалювати свої знання Закону Божого та представляють свої заклади загальної середньої освіти, район, область на такому високому рівні.

Задоволені, з приємними враженнями, набутим досвідом та подарунками повернулися додому.

Вітаємо усіх, хто підтримував і вболівав за Єву та Єлизавету!

      

Переглядів: 239 | Додав: admin_o | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Календар свят

Ділова Україна. Календар свят рідною мовою

http://skadrmk.at.ua/index/0-2 https://skadmetodkab.at.ua/
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Сайти

Відділ освіти Скадовської районної державної адміністрації
Скадовський районний методичний кабінет
КВНЗ_Херсонська Академія Неперервної Освіти
Міністерство освіти та науки України
Освіта ua
Департамент освіти, науки та спорту Херсонської ОДА
Нова українська школа
Урядовий контактний центр
Освітній портал
Інститут модернізації змісту освіти
Український центр оцінювання якості освіти
Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти
На Урок освітній проект
Ресурсний центр

Top
КУ"Скадовський районний методичний кабінет"© 2024