Меню сайту

Наше опитування
Ваше ставлення до НУШ
Всього відповідей: 8

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог webplus.info

Головна » 2019 » Березень » 25 » Мистецтво творить дива
14:00
Мистецтво творить дива

Мистецтво творить дива

Завдання сучасної школи – розвивати кожну дитину як неповторну особистість. З огляду на це, велике значення має формування в учнів творчого потенціалу, прагнення до самоосвітньої  пізнавальної діяльності, уміння вирішувати нові проблеми.

У процесі творчого розвитку особистості уроки предметів художньо-естетичного циклу відіграють незамінну роль. Вони здатні ввести учня у світ творчості, прилучити його до скарбів художньої культури, допомогти відчути радість від власного творіння.

Реалізація теми семінару-практикуму «Універсальні можливості мистецтва в творчому розвитку особистості» відбулася в комунальній установі «Скадовський районний методичний кабінет» 22 березня 2019 року. У його роботі взяли участь 12 учителів закладів загальної середньої освіти району.

В ході заходу розглянули питання сучасних підходів, виробили систему  до розвитку творчої особистості та роль вчителя в цьому процесі. Творчій потенціал педагогів визначили через анкету-тест.

Про роботу в міжатестаційний період звітували Наталя Цілинко, Наталя Калашнікова, учителі музичного мистецтва Лазурненської ЗОШ І-ІІІ ступенів та ОЗ СНВК «Академічна гімназія», Віра Кушнірук, учитель образотворчого мистецтва СЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, які

продемонстрували різні напрямки своєї освітньої та виховної роботи за звітний період, розкрили за допомогою яких методів та прийомів підвищують рівень освітнього процесу, спрямованого на активізацію пізнавальної діяльності учнів, оволодіння новими знаннями та вміннями розвитку їх творчої ініціативи, природних задатків, показали, як удосконалюють свій професіоналізм, опановуючи новітні технології.

Під час засідання «круглого столу» учасники зібрання поділилися досвідом роботи, власними напрацюваннями, ідеями та методичними знахідками, а також проблемами, які виникають в ході викладання інтегрованого курсу «Мистецтво» та шляхи їх вирішення.

Методист Любов Котова проаналізувала моніторинг якості знань здобувачів освіти за І семестр 2018-2019 навчального року.

У підсумку відмітили результативність та практичність проведеного заходу. Учасникам семінару-практикуму запропоновано матеріал для використання у подальшій роботі.

Переглядів: 191 | Додав: admin_o | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Календар свят

Ділова Україна. Календар свят рідною мовою

http://skadrmk.at.ua/index/0-2 https://skadmetodkab.at.ua/
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Сайти

Відділ освіти Скадовської районної державної адміністрації
Скадовський районний методичний кабінет
КВНЗ_Херсонська Академія Неперервної Освіти
Міністерство освіти та науки України
Освіта ua
Департамент освіти, науки та спорту Херсонської ОДА
Нова українська школа
Урядовий контактний центр
Освітній портал
Інститут модернізації змісту освіти
Український центр оцінювання якості освіти
Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти
На Урок освітній проект
Ресурсний центр

Top
КУ"Скадовський районний методичний кабінет"© 2024