Меню сайту

Наше опитування
Ваше ставлення до НУШ
Всього відповідей: 8

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог webplus.info

Головна » 2019 » Грудень » 26 » Освітній науково-педагогічний проект «Інтелект України» Шановні батьки майбутніх першокласників!
14:29
Освітній науково-педагогічний проект «Інтелект України» Шановні батьки майбутніх першокласників!

Освітній науково-педагогічний проект «Інтелект України»

Шановні батьки майбутніх першокласників!

Ми маємо нагоду привітати Вас з Новим 2020 роком, якого так чекала Ваша малеча. Мабуть прихід Святого Миколая, для нас, дорослих, теж дуже важливо. Ми звертаємось до нього з проханням допомогти здійснити наші мрії, подарувати довгі роки здорового, щасливого життя, а подумки, розуміючи, що наші діти у 2020 році будуть долати нові вершини у своєму житті, стануть учнями, зустрінуться зі своєю Першою вчителькою! Як складуться стосунки у Вас і Вашої дитини з вчителькою, однокласниками! Ці питання дуже суттєві і важливі. Тут ми будемо Вам намагатися допомогти.

Але ще є дуже важливе питання, до якого причетні тільки Ви дорослі – батьки! Ви маєте обрати освітню програму за якою будуть навчатися Ваші діти. Сьогодні в освітньому просторі діють 10 державних освітніх програм, серед них дві Типові, які розроблені під керівництвом МОН України, інші 8 розроблені науковцями та вчителями-практиками, які базуються на найкращому світовому та європейському досвіді.

Наша освітня програма, яка має назву «Інтелект України», одна з них -  успішно реалізується в Україні з 2008 року, має багато прихильників серед батьківської спільноти. В цьому році ми мали перших випускників і вони нас порадували успіхами при здачі ЗНО (бали 170-200), всі вступили до вишів на бюджетну форму навчання. Це наша гордість, щастя батьків, діти обрали різноманітні професії, але всі вони перспективні,  на ринку праці, тому що ми приділяємо велику увагу природничо-математичній освіті (STEM-освіті).

Детально Ви зможете ознайомитися з проєктом на нашому сайті «Інтелект України».

Крім того, Ви будете отримувати інформацію, практичні поради, відповіді на Ваші питання - професійні зустрічі з психологом Проєкту Щербаковою Оленою Олександрівною, кандидатом психологічних наук, а також з лікарями Інституту охорони здоров’я дітей та підлітків Національної академії медичних наук України, його директором – професором Даниленко Георгієм Миколайовичем, доктором медичних наук.

А ми з січня місяця розпочнемо підготовку Вас і Ваших дітей до школи на нашому сайті (на окремих сторінках «Крокуємо до школи, вчимося бути учнями»). Раді будемо з Вами зустрітися.

Команда «Інтелекту України»

 

Переглядів: 291 | Додав: admin_o | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Календар свят

Ділова Україна. Календар свят рідною мовою

http://skadrmk.at.ua/index/0-2 https://skadmetodkab.at.ua/
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Сайти

Відділ освіти Скадовської районної державної адміністрації
Скадовський районний методичний кабінет
КВНЗ_Херсонська Академія Неперервної Освіти
Міністерство освіти та науки України
Освіта ua
Департамент освіти, науки та спорту Херсонської ОДА
Нова українська школа
Урядовий контактний центр
Освітній портал
Інститут модернізації змісту освіти
Український центр оцінювання якості освіти
Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти
На Урок освітній проект
Ресурсний центр

Top
КУ"Скадовський районний методичний кабінет"© 2024