Меню сайту

Наше опитування
Ваше ставлення до НУШ
Всього відповідей: 8

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог webplus.info

Головна » 2018 » Грудень » 26 » По інший бік учительського столу
07:40
По інший бік учительського столу

   21 грудня 2018 року за планом роботи комунальної установи «Скадовський районний методичний кабінет» відбувся навчально-практичний семінар учителів української мови і літератури району. «Формування творчої, компетентісної особистості школяра – основне завдання модернізації змісту мовної та літературної освіти».

     Учителі на час проведення семінару стали учнями профільного 10 класу, у яких за розкладом урок української мови     (модератори - Жилевська Ю.В., учитель української мови і літератури Широківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Мітюхіна Н.В, методист установи). «Здобувачі освіти» активно включилися в освітній процес, продемонстрували знання з предмета, творчі здібності, уміння швидко й креативно підійти до вирішення поставлених проблем, виконували тестові та олімпіадні завдання, конструювали речення, створювали власні висловлення у формі вільного есе.

    Теоретичний матеріал щодо психолого-дидактичних засад формування творчої особистості в процесі мовно-літературної освіти (Мітюхіна Н.В., методист КУ СРМК), активних методів організації навчально-пізнавальної діяльності, які сприяють формуванню творчості й самостійності школярів та проблем оптимального розвитку творчої самостійної діяльності учнів у школі (Стефанчишена Тетяна Володимирівна, учитель української мови і літератури Широківської ЗОШ І-ІІІ ступенів), ролі учителя-словесника у процесі становлення всебічно розвиненої особистості (Жилєвська Юлія Василівна) та практичної частин упорядковані в практично-методичний посібник, надані учителям для використання в роботі та розміщені на офіційному сайті установи.

    Інтерактивний формат заходу дав змогу залучити кожного присутнього до дієвої участі у всіх етапах роботи, виключити пасивне споглядання, інертність та байдужість.

 

Переглядів: 244 | Додав: admin_o | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Календар свят

Ділова Україна. Календар свят рідною мовою

http://skadrmk.at.ua/index/0-2 https://skadmetodkab.at.ua/
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Сайти

Відділ освіти Скадовської районної державної адміністрації
Скадовський районний методичний кабінет
КВНЗ_Херсонська Академія Неперервної Освіти
Міністерство освіти та науки України
Освіта ua
Департамент освіти, науки та спорту Херсонської ОДА
Нова українська школа
Урядовий контактний центр
Освітній портал
Інститут модернізації змісту освіти
Український центр оцінювання якості освіти
Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти
На Урок освітній проект
Ресурсний центр

Top
КУ"Скадовський районний методичний кабінет"© 2024