Меню сайту

Наше опитування
Ваше ставлення до НУШ
Всього відповідей: 8

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог webplus.info

Головна » 2018 » Жовтень » 16 » Свято честі й доблесті
16:52
Свято честі й доблесті

         10-12 жовтня в закладах загальної середньої освіти Скадовського району з метою формування в учнів розуміння єдності й цілісності України, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовності служити Батьківщині своєю працею та стати на захист державних інтересів країни вшановували сучасних нащадків славетного українського козацтва – захисників Батьківщини.

     Класні керівники та класоводи провели виховні години та зустрічі-співрозмови, на які були запрошені військові, учасники бойових дій, батьки учнів, «Усі ми - діти козацького роду», «Будьмо гідні слави героїв!», «Покрова – свято честі й доблесті».

Учителі фізичної культури та предмета «Захист Вітчизни» провели змагання-естафети для учнів 7-8 класів «Нащадки козацької слави»,  для 9-11 – «Мужні, сильні, витривалі», змагання з настільного тенісу та міні-футболу.

    Педагоги-організатори залучили здобувачів освіти до загальношкільних святкових заходів «Козацькі забави», «Хлопці та дівчата – козачки й козачата»; флешмобів «Україна-перлина», «Ми – сильні, тому що єдині»; вітальних концертів.

         Учителі словесності організували літературні вітальні «Героїв країна - моя Україна», «Лицарі з нас будуть», «Слово про мужність».

    У бібліотеках організовано викладки літератури та періодичної преси «На захисті єдиної України», «Свято сильних, мужніх і безстрашних».

Представники учнівських самоврядувань та волонтерські загони надали допомогу по догляду за присадибними ділянками ветеранам праці та літнім людям; упорядкували пам’ятники та меморіальні місця.

      Учителі образотворчого мистецтва разом з учнями 1-8 класів оформили  виставки вітальних листівок «Україна – мати. Умій її захищати ».

       Учителі історії та здобувачі освіти 9-10 класів провели усні журнали, історичні екскурси, міні-лекції-перзентації, під час яких  розповідали про мужність, неймовірний героїзм і людяність українських військових , бійців добровільних батальйонів.

     У шкільних музеях проведено екскурсії «Честь для громадянина – захищати Батьківщину», «Лицарі козацької нації».

        Завідувач комунальної установи «Скадовський районний методичний кабінет» Наталія Білоус під час проведення інформаційного дайджесту відзначила: «На довгих і стрімких шляхах наша держава мужньо відстоювала своє право на існування. Топтали її, палили вогнем, а вона воскресла. Що за земля? Що за народ? Пам’ятник би їм спорудити, але нема такого каменя-красеня. Нехай же цим сплавом буде наша довічна любов».

Цвіт нашої нації стоїть за нашу Батьківщину, за всіх нас, за наше майбутнє! З таким Героями не страшно жити в одній країні!

Переглядів: 248 | Додав: admin_o | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Календар свят

Ділова Україна. Календар свят рідною мовою

http://skadrmk.at.ua/index/0-2 https://skadmetodkab.at.ua/
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Сайти

Відділ освіти Скадовської районної державної адміністрації
Скадовський районний методичний кабінет
КВНЗ_Херсонська Академія Неперервної Освіти
Міністерство освіти та науки України
Освіта ua
Департамент освіти, науки та спорту Херсонської ОДА
Нова українська школа
Урядовий контактний центр
Освітній портал
Інститут модернізації змісту освіти
Український центр оцінювання якості освіти
Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти
На Урок освітній проект
Ресурсний центр

Top
КУ"Скадовський районний методичний кабінет"© 2024